KVA Diesel ApS

KVA Diesel ApS udvikler, producerer og leverer diesel- og traktordrevne generatoranlæg til alle, som ønsker en innovativ, fleksibel løsning til en fornuftig pris.

Med baggrund i mange års erfaring (40 år), opbygger vi, på vores eget værksted, anlæg sammensat af kvalitetskomponenter fra anerkendte, internationale leverandører.

Vi har altid et bredt sortiment af komponenter og reservedele på lager og kan derfor tilbyde hurtig og effektiv assistance med vores egne service vogne ved evt. akut nedbrud.

Ligeledes har vi altid en række klargjorte generatoranlæg stående, så vi også kan servicere med fx nødstrømsanlæg, hvis uheldet har været ude.

Ønsker du at samarbejde med en fleksibel leverandør, som forstår vigtigheden af at du altid har elektricitet til rådighed, er du i gode hænder hos KVA Diesel ApS.

Har du behov for at sikre dig mod nedbrud – eller har du brug for ekstra elektricitet i kortere eller længere perioder, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med gode råd og vejledning og et godt tilbud på et generatoranlæg af høj kvalitet.

Jeg vil gerne kontaktes

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:
Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.